Εγκαινιάζοντας τη νέα σελίδα για το Πολιτικό Προσωπικό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Παπαλεωνίδα Καλλιόπη - Ειδική Γραμματέας ΥΠΕΘΑ

Η θεσμοθέτηση της δομής, στελέχωσης και αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, υπήρξε μια από τις βασικές προτεραιότητες από αρχής ανάληψης καθηκόντων μου, στη θέση της Ειδικής Γραμματέα ΥΠΕΘΑ, τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς πρόκειται για το βασικό εργαλείο συντονισμού της διαχείρισης των θεμάτων του συνόλου των υπαλλήλων των Γενικών Επιτελείων του ΥΠΕΘΑ. Σηματοδοτεί δε, μαζί με την εκπόνηση του Οργανισμού του πολιτικού προσωπικού του ΥΠΕΘΑ, την αρχή μιας νέας εποχής στον τομέα της διαχείρισης των ζητημάτων που αφορούν τους υπαλλήλους του υπουργείου.

Πρόκειται για μια διακλαδική υπηρεσία που σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκρίνεται αφενός στις απαιτήσεις της σύγχρονης διοίκησης, στο πλαίσιο της διοικητικής μεταρρύθμισης που υλοποιείται την τρέχουσα περίοδο στη χώρα μας, αφετέρου στα προβλήματα υπαλλήλων, μέσα από ένα σύστημα ανίχνευσης αναγκών σε διάφορους τομείς, που άπτονται του εργασιακού βίου του πολιτικού προσωπικού του ΥΠΕΘΑ.

Η κανονιστική αποτύπωση του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα αποτελεί την πραγμάτωση της φιλοσοφίας της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ που κινείται στην κατεύθυνση μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης των ζητημάτων διαχείρισης του πολιτικού προσωπικού, η οποία συνδυάζει τη χαρτογράφηση των αναγκών αυτού με το σχεδιασμό των εργαλείων εκείνων που θα αποτελέσουν το πλαίσιο για τη βέλτιστη λειτουργία των υπηρεσιών του υπουργείου.

Κλείνοντας, θα ήθελα να προσκαλέσω όλο το Πολιτικό Προσωπικό του ΥΠΕΘΑ να «δει» την υπηρεσία του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα, ως το κεντρικό σημείο αναφοράς για τη διαχείριση του συνόλου των θεμάτων που το αφορούν, και το διαδικτυακό τόπο αυτού, ως τη βασική πλατφόρμα διάχυσης της σχετικής ενημέρωσης και πληροφόρησης, καθώς επίσης και επικοινωνίας με το γραφείο της Ειδικής Γραμματέα και την υπηρεσία.

Ανακοινώσεις

Δράσεις Ειδικής Γραμματέα

ΝΟΜΟΙ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  Ειδική Γραμματέας

  • Τηλ. 210 6598347
  • Mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ενιαίος Διοικητικός Τομέας

  • Τηλ. 210 6598669
  • Φαξ 210 6598790
  • Mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.